La Gimcana d’en Perot

Espai Perot Rocaguinarda C. Escoles, 2, Olost, Barcelona

La Gimcana d'en Perot Rocaguinarda. Un any més l'Espai Perot Rocaguinarda vol donar a conèixer la història del bandoler Perot Rocaguinarda a través del joc. És per aquest motiu que enguany, coincidint amb l'inici dels actes de la Festa Major, proposa una gimcana familiar, adreçada a infants de 3 a 12 anys. Veniu a cercar … Continua la lectura de La Gimcana d’en Perot

Gratuït

Festa Major d’Olost 2019

Carrers del poble Barcelona

Olost s'omplirà d'actes per a tots els públics per celebrar la Festa Major d'Estiu. Descobreix-los en el següent cartell i consulta més informació a l'AGENDA D'OLOST  Us esperem a Olost per gaudir de la Festa!!!

Promoció d’estiu a l’Espai Rocaguinarda

Espai Perot Rocaguinarda C. Escoles, 2, Olost, Barcelona

Aquest estiu volem que tothom del Lluçanès tingui l'excusa perfecte per venir a visitar-nos! És per aquest motiu que des de l'Espai Perot Rocaguinarda llancem una promoció perquè tots els infants i joves fins a 18 anys puguin venir a fer la visita gratuïtament. No us ho penseu i recorreu alguns kilòmetres per venir a … Continua la lectura de Promoció d’estiu a l’Espai Rocaguinarda

Gratuït

Caminada familiar a Olost – Lluçanès 2019

Entorn Olost Barcelona

El dissabte 31 d'agost Olost acollirà la caminada familiar mensual que enguany organitza el Consorci del Lluçanès a les diferents poblacions del territori. La caminada compte amb el suport organitzatiu de l'Ajuntament d'Olost. En aquesta ocasió es proposa un recorregut d'uns 6,5 kilòmetres recorrent el que s'anomena la Caminada de La Coromina. Durant el recorregut … Continua la lectura de Caminada familiar a Olost – Lluçanès 2019

Gratuït

Activitats al Centre Cívic d’Olost

Centre Cívic d'Olost C. de les Escoles, 2, Olost, Barcelona

En aquest apartat us convidem a consultar totes les activitats que es programen periòdicament des del Centre Cívic d'Olost i que coordina Dolors Careta. ACTIVITATS VINCULADES A LA BIBLIOTECA: Club de Lectura (3er dijous del mes - de 4 a 5 de la tarda - Biblioteca) Club de Lectura (3er divendres del mes - de … Continua la lectura de Activitats al Centre Cívic d’Olost

Import segons l'activitat

Agenda d’Activitats d’Olost

Si voleu conèixer tot el què es cou a Olost, consulteu l'Agenda. Hi podreu trobar totes les activitats que es programen al poble.

Intrús, Jazz pel Forat del Pany

Un any més torna al Lluçanès l'Intrús, concerts de jazz en edificis i llocs emblemàtics del territori. Tots, excepte l'últim, es faran els diumenges a les 12 del migdia. El primer serà el 6 d'octubre a El Molí, a Olost.

€8

Formació al Lluçanès

En aquest apartat us donem a conèixer tota la programació formativa impulsada pel Consorci del Lluçanès. Consulteu-la i apunteu-vos al que més us agradi!

Activitats de Nadal a Olost

Les activitats es fan a diferents espais Olost, Barcelona

En el següent cartell podeu consultar totes les activitats de Nadal programades fins el dia 5 de gener a Olost. Veniu i gaudiu del Nadal a Olost!  

Festa Major Olost 2020

Carrers del poble Barcelona

Del 8 al 16 d'agost Olost celebrarà la seva Festa Major. Una Festa Major diferent, amb menys activitats i totes elles pensades per ser segures per tothom que les vulgui gaudir. Aquí us presentem tot el programa de festes: