Els nostres productes

A l’Espai Perot Rocaguinarda volem que vingueu a fer la visita i us hi trobeu com a casa. Ens agrada transmetre el detall de la història d’una llegenda sense repeticions: la del bandoler Perot Rocaguinarda.

És per això que perquè us recordeu bé de tota la història i de tot el que probablement us pot servir el tarannà d’aquest increïble personatge, hem decidit iniciar un projecte artístic perquè  us pugueu emportar un record únic a casa vostra:

Els titelles d’en Perot Rocaguinarda i la Mercè de Pecanins:

Els titelles d’en Perot i la Mercè van néixer a Tona (Osona) l’estiu del 2017 amb l’objectiu de jugar un paper clau a l’hora d’explicar la història als més menuts. Aquests titelles els han fabricat a mà les artistes de Bufallums.

Els titelles de dit d’en Perot Rocaguinarda  i la Mercè de Pecanins:

 

Quan vam tenir els titelles grans ens vam adonar que, probablement, als infants i també als adults, els agradaria poder-se emportar a casa els protagonistes en miniatura. És per això que vam encarregar els titelles de dit d’en Perot i la Mercè. Aquí els teniu!

Els barrets d’en Perot Rocaguinarda:

A l’Espai Perot Rocaguinarda ens agrada molt implicar al poble en els nostres projectes, sobretot tenint en compte que disposem d’una bona colla de bons aristes locals. És per això que vam demanar al grup de Ceramistes d’Olost que ens féssin una proposta d’iman per a la nevera i el resultat han estat aquests Barrets d’en Perot. Ens encanten!

Imans per la nevera

Els nostres llibres sobre Olost:

Olost, un poble contra el seu bisbe (abril 2017)
Miquel Mirambell i Abancó

La Catalunya rebel, 13 itineraris per la vall de la Gavarresa (març 2015)
Josep Montoya i Pol Huguet

Caputxetes de tots Colors (agost 2009)
Escrit per Teresa Ribera i Icart. Il·lustrat per Emi Ribera Canal i Gerard Bosch Ribera

Olost, història i històries (desembre 2003)
Rafael Plans i Dachs

Tots aquests productes els podreu adquirir a la sortida de la visita guiada que us oferim amb molt de gust els diumenges de 10 a 2 del matí o, si ho preferiu, concertant una visita en un altre horari a lespairocaguinarda@gmail.com o al 620 83 71 50

I recordeu que si sou docents podeu consultar aquesta PROPOSTA.