La Gimcana d’en Perot!

El dilluns 18 de desembre el bandoler del Lluçanès Perot Rocaguinarda hagués celebrat 435 anys. És per aquest motiu que a l’Espai Perot Rocaguinarda ho vam voler celebrar estrenant la Gimcana que porta el seu nom i que s’ha creat per completar la visita que oferim en aquest centre d’interpretació. 

Després de setmanes de preparatius intensos i gràcies a la implicació de petits i grans del poble d’Olost, el dijous 14 de desembre vam estrenar la Gimcana amb la col·laboració dels alumnes de l’Escola Terra Nostra d’Olost.

L’ARGUMENT:
“Avui en Perot està ben enfadat. Resulta que aquesta nit una colla de cadells han entrat a l’Espai mentre ell i la Mercè dormien i sabeu què han fet? Doncs s’han emportat diferents lletres del seu nom!
I com que volien fer-lo treballar les han escampat per diferents racons del poble perquè li costi de trobar-les. És aquí on entra la vostra col·laboració. Voleu ajudar a en Perot a trobar totes les seves lletres?
On creieu que les hauran amagat els cadells? Li hauran posat molt difícil?
Fa poc a en Perot li han enviat una carta per dir-li que aviat rebrà l’indult, el perdó, per marxar cap a Nàpols, Itàlia i per això s’ha de fer la maleta. Cada vegada que trobeu una de les lletres descobrireu una cosa que en Perot s’emportarà a la maleta per anar a Itàlia!”

EN QUÈ CONSISTEIX LA GIMCANA?
Els participants a la gimcana hauran de superar diferents proves mentre ajuden al bandoler a recuperar les lletres que els cadells han escampat pel poble. Durant el recorregut aprendren aspectes destacats de la història i cultura del poble, ajudaran a en Perot Rocaguinarda a fer la maleta per marxar cap a Nàpols i descobriran com s’elaboren alguns productes propis del territori.

La Gimcana es fa GRÀCIES a la col·laboració de tots els comerços del poble.

QUAN ES POT FER LA GIMCANA?
La Gimcana s’adreça a públic escolar o familiar i es recomana fer-la entre setmana.

IMPORTANT PER A ESCOLES:
Si sou una escola i esteu interessats en visitar l’Espai Perot Rocaguinarda i en aventurar-vos a fer la Gimcana només cal que contacteu amb nosaltres trucant al 620 83 71 50 o ens escriviu a lespairocaguinarda@gmail.com

Cliqueu aquí per tenir més informació de les activitats que podem organitzar per a les escoles.