Féria X d’en Rocaguinarda a Olost

El diumenge 4 de novembre més de 100 actors i actrius del poble sorprendran al públic amb noves escenes i recrearan amb humor l’època del bandoler més famós del Lluçanès: Perot Rocaguinarda

Cartell Fira

Programació Fira

Arriba la Féria X a Olost. La Fira d’en Rocaguinarda celebra aquest any als seus primers deu anys d’història i, segons els seus organitzadors, ho fa “amb el mateix entusiasme o més que el primer dia”. El diumenge 4 de novembre, des de les 10 del matí i fins a les 7 de la tarda, i gràcies a la implicació desinteressada de molta gent del poble, Olost retrocedirà al s.XVII per recordar l’època en què va viure Perot Rocaguinarda.

Més de 100 persones es transformen per retrocedir al s.XVII
Fira d’en Rocaguinarda 2017 – Grup d’actors i actrius d’Olost

Per aconseguir aquest repte es comptarà amb més de 100 actors i actrius d’Olost, que tornaran a convertir-se en bandolers, soldats, bugaderes, vidents, venedors o barjaules i oferiran teatre al carrer per sorprendre als espectadors amb diferents escenes. Com assegura un dels protagonistes de la Fira, Ramon Marsó, “aquest any tampoc hi faltarà una bona dosis de sentit de l’humor, anacronismes i surrealisme” i afegeix que “les escenes del matí seran totalment diferents de les de la tarda”. El mateix Marsó reconeix que “la fira no seria possible sense la important col·laboració d’Olostencs i Olostenques de totes les edats”.

A banda d’una gran varietat d’escenes, noves i renovades, que es faran al centre històric de la vila, la Fira es completarà amb desenes de parades d’artesania i d’aliments de proximitat. A més, com explica el regidor de cultura Ricart Mesquies, “es crearan noves zones per menjar i per beure perquè els visitants tinguin més opcions per quedar-se tot el dia”.

Per complementar la Féria X l’Espai Perot Rocaguinarda oferirà visites gratuïtes a les 10h, a les 13.30h i a les 15h i també hi haurà activitats pel públic infantil.

Podeu consultar més informació de la fira a clicant a la pàgina següent.