On menjar al Lluçanès

“On puc anar a menjar? ” És una de les preguntes més freqüents que fan els visitants i turistes quan venen a descobrir el Lluçanès.

El nou fulletó de Gastronomia i Restauració s’estructura en dues parts:

  • Una guia de bars i restaurants del Lluçanès, ordenats per població, on es poden trobar totes les dades de l’establiment. On es troba, el contacte, dia festiu, àpats que ofereix o quina és l’especialitat de la casa. També hi ha la relació de productes locals i proveïdors de proximitat de Lluçanès que utilitzen a la cuina.
  • Un mapa gastronòmic amb la informació dels prinicipals productes locals agroalimentaris, els productes singulars del Lluçanès, les rutes turístiques agroalimentàries (ruta del pa, ruta de la llet, ruta de la coca i la llonganissa), explotacions visitables, les fires i mercats de gastronomia i alimentació del Lluçanès o les associacions de productors i elaboradors.

El Lluçanès busca bons viatgers. Un turisme que beneficii directament la comunitat local i que ajudi a preservar les singularitats del territori, la cultura i la identitat. Un turisme que valori la gastronomia local i de proximitat.

+ informació al web del Consorci del Lluçanès

Si voleu podeu descarregar el fulletó en pdf clicant aquí o a la imatge:

Portada del nou fulletó de gastronomia del Lluçanès