Concerteu la vostra visita!

El Centre d’Interpretació del Bandolerisme del Lluçanès ha estat tancat de març a setembre arrel del Covid-19 i també per fer reformes. En un futur proper comptarà amb una sala d’Escape Room que permetrà explicar la història en un format diferent i ampliar el perfil de públic que fins ara visitava l’espai

Veniu a Olost i gaudiu de la història, la natura i la gastronomia

L’Espai Perot Rocaguinarda va tancar les seves portes a mitjans de març arrel de la situació derivada del Covid-19. Des d’aleshores ha estat tancat al públic per precaució i també perquè volia començar a fer realitat l’Escape Room. El nou producte, que estarà enllestit abans d’acabar l’any, permetrà completar l’oferta actual i donar a conèixer el bandoler a través del joc. L’objectiu és clar: ampliar el ventall de públic que fins ara acostumava a visitar l’espai (familiar, adult i escoles) i explicar la història d’una manera més dinàmica.

El Centre d’Interpretació del Bandolerisme ha tornat a obrir les portes al públic aquest mes de setembre per oferir visites programades. Com explica la responsable i guia de l’Espai Perot Rocaguinarda, Anna Mas, “el fet de demanar visita concertada permet assegurar que es compleixin les mesures de seguretat i higiene de l’espai i, al mateix temps, obre l’opció a la gent de programar la visita amb antelació tan si és cap de setmana com entre setmana“. Es recomana fer la reserva amb un mínim de 24 o 48 hores. En cas de grups d’escoles o instituts la programació ha de ser abans.

Totes les visites es fan mantenint les mesures de seguretat aconsellades per a centres d’interpretació i museus (desinfecció de mans i espai, ús de mascareta obligatòria i distància social). D’altra banda, també s’ha reduït l’aforament de la sala, que actualment és de 35 persones.

Des de l’Espai Perot Rocaguinarda es vol animar a tothom que encara no hagi tingut l’oportunitat de conèixer la història del bandoler a trucar al 620 83 71 50 o a escriure a lespairocaguinarda@gmail.cat per concertar una visita.

En cas que hi hagi grups interessats en realitzar l’Escape Room, s’aconsella que contactin amb el centre per rebre informació quan aquest sigui una realitat.