11a Fira d’en Rocaguinarda a Olost

Olost es prepara per acollir l’11a Fira d’en Rocaguinarda

El primer diumenge de novembre els carrers del poble es tornaran a omplir amb espectacles al carrer protagonitzats per més de 100 actors i actrius locals. Aquest any serà una fira de por.

El 3 de novembre Olost tornarà a retrocedir al s.XVII per reviure una època en què la palla omplia els carrers juntament amb bandolers, barjaules, bruixes i capellans. El poble farà un pas enrere per tornar a l’època del bandoler del Lluçanès Perot Rocaguinarda i ho farà amb molt d’espectacle i humor al carrer, parades, foodtrucks i molt més.

En el cas del teatre cal destacar que com cada any es comptarà amb la participació desinteressada de més de 100 actors i actrius del poble, de diferents edats i que tenen el suport de maquilladores, equip d’atrezzo, direcció artística, també del municipi. Un equip que ja fa mesos que s’està preparant i que compte amb el suport dels professionals Xevi Font, a la direcció escènica, i Albert López, a la direcció tècnica.

No hi faltaran les escenes més habituals i també més esperades de la fira com l’escena de les vidents, en què expliquen als visitants tot el que passarà durant el dia, l’escena de les barjaules, que és la que cada any omple de gom a gom el carrer Berga, l’escena de la tortura (on la tortura serà la administración i el torturat el ciutadà exemplar) o la baralla dels Nyerros i Cadells, que tindrà lloc a la plaça a la 1 del migdia.

Segons els organitzadors, “totes aquestes escenes arriben amb moltes novetats i sorpreses per captivar als visitants ja habituals i als que ens venen a veure’ns per primera vegada”. Com a novetats tècniques cal destacar que es comptarà amb nova il·luminació per les escenes del vespre i que s’ampliaran les grades situades a la plaça major.

Llegir tota la Nota de Premsa

Cliqueu per consultar la Programació