Vine a descobrir l’entorn amb tots els sentits

El diumenge 14 d’octubre s’organitzarà un esmorzar i una sortida guiada adreçada a totes les edats per donar a conèixer l’entorn i la natura del Lluçanès
Una sortida i una taller per conèixer els voltants veient, olorant, escoltant, tocant i tastant els elements de la natura del Lluçanès
Caminada per descobrir l’entorn d’Olost amb tots els sentits

“Aviat començarà la tardor, els boscos es transformaran i nosaltres no ens ho volem perdre”. L’Espai Perot Rocaguinarda, d’Olost, ha impulsat un itinerari ambiental a càrrec de l’empresa de comunicació i educació ambiental Zum per conèixer l’entorn.

L’objectiu? Conèixer els voltants d’Olost amb els 5 sentits i poder veure, olorar, escoltar, tocar i tastar els elements que configuren la natura del Lluçanès.

L’activitat començarà a les 9 del matí amb un esmorzar a l’Espai Perot Rocaguinarda i a les 10 s’iniciarà el recorregut per la natura. La sortida es completarà amb un taller. 

PREU:
La iniciativa s’adreça a un públic molt àmpli i amb un preu molt assequible.
Adults: 5€ (sortida i taller) i esmorzar gratuït i infants de 0 a 12, gratuït.

INSCRICPCIONS FINS EL 12 D’OCTUBRE:
Per apuntar-vos podeu trucar o enviar un whats al 620 83 71 50 o escriure a lespairocaguinarda@gmail.com.

L’Espai Perot Rocaguinarda és un centre d’interpretació del bandolerisme on es pot descobrir la història del bandoler més famós del Lluçanès: Perot Rocaguinarda. El centre obre les seves portes entre semana, per a públic escolar, grups i particulars i també els diumenges al matí durant tot l’any. Ara, amb aquesta sortida, vol donar a conèixer el paisatge propi del Lluçanès.

Tots aquells que ho desitgin podran fer la visita guiada al centre el mateix dia o bé reservar-la per fer-la en una altra ocasió.

L’activitat del 14 d’octubre serà la primera de tres sortides que giraran entorn dels 5 sentits, la cultura i les herbes remeieres. La segona es programarà el 3 de novembre, coincidint amb el mateix cap de semana de la Xa Fira d’en Rocaguinarda (el diumenge 4 de novembre) i la tercera, a la primavera.