Olost prepara la Gimcana d’en Rocaguinarda

“Avui en Perot està ben enfadat. Resulta que aquesta nit una colla de cadells han entrat a l’Espai mentre ell i la Mercè dormien i sabeu què han fet? Doncs s’han emportat les lletres del seu nom!!!”

Així és com començarà la Gimcana d’en Perot, que en aquests moments està en procés de fabricació gràcies a la col·laboració i implicació de gent del poble d’Olost, de diferents edats. Però, per què una gimcana?

Quan es demana als infants que aprenguin alguna cosa.., quina és la millor manera?
– Un llibre per llegir i subratllar…
– Buscar informació a internet…
– Fer preguntes a pares, avis, professors…
– Jugar. Jugar?

A l’Espai Perot Rocaguinarda no descartem cap de les opcions però creiem fermament que una de les millors maneres d’aprendre és jugant. Per aquest motiu hem decidit completar la visita guiada al centre d’interpretació del bandolerisme amb una proposta participativa que permeti als infants i també a les famílies, viure una experiència única.

Única perquè d’Olost només n’hi ha un i els nens i nenes hauran de recórrer els carrers del poble per trobar les lletres. Cada vegada que trobin una de les lletres aprendran alguna cosa i tindran un element més per completar la maleta d’en Rocaguinarda…

PRIMER PAS: Una vegada adquirides les lletres de P E R O T     R O C A G U I N A R D A vam pensar que no tindria cap gràcia que les ‘fabriquéssim’ nosaltres. Per això vam demanar la implicació de la gent d’Olost i ens van respondre de seguida que SÍ!!!

SEGON PAS: Les inicials P i R les han fet les senyores del grup de ganxet i mitja del Casal de la Gent Gran d’Olost i han quedat molt i molt bé!

I també sabem que els nens i nenes més petits del poble han decorat algunes de les vocals a la Llar d’infants Estel. La resta de lletres les estan confeccionant alumnes de diferents cursos de l’Escola Terra Nostra d’Olost.  Properament us les presentarem!

Quan tinguem totes les lletres també us informarem dels següents passos a seguir. No us ho perdeu!